Terugblik KCC Congres 2022

Tijdens de succesvolle 12e editie van KCC Congres zijn we met een groep van ruim 200 deelnemers, sprekers en standhouders in gesprek gegaan over de prioriteiten voor morgen en hoe de balans te vinden tussen menselijke maat, technologie kennis en capaciteit. Er wordt veel gevraagd van de klantgerichtheid en bereikbaarheid in de publieke sector. De verwachtingen worden steeds hoger en de taken veranderen sneller. Dit vraagt om een doordachte maar vooral integrale aanpak van het KCC. Een aanpak met visie en oog voor de huidige realiteit.

Dagvoorzitter Otto Thors trapt de dag af en neemt de deelnemers mee in 20 jaar dienstverlening om de deelnemers op een prettige, prikkelende manier anders te laten denken dan normaal. Keynote Jorinde ter Mors gaat in op hoe het KCC kan door ontwikkelen naar een Expertisecentrum, zodat alle klantencontacten en expertise optimaal benut worden. Voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Tijdens de praktijkcases, workshops en interactieve sessies is er volop interactie en kunnen de bezoekers tijdens de pauzes terecht op de uitgebreide expositie met stands voor vragen en inspiratie.

Het middagprogramma wordt geopend door Harald Pol, hij gaat in op de uitdagingen voor de publieke sector. Hoe kan digitale transformatie worden ingezet om te komen tot een meer duurzame samenleving? De dag wordt afgesloten met de vraag: “Hoe sla je de brug tussen menselijke en digitale dienstverlening?”. Dies Weijschedé en Jeroen van Grondelle nemen de deelnemers mee aan de hand van een 2 jarig onderzoek wat heeft geresulteerd in een groeimodel waarmee persoonlijke dienstverlening in digitale context kan worden gerealiseerd.

Sfeerimpressie 2022
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u deze editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie het KCC Congres:

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het KCC Congres. Wij danken de adviesraad, sprekers, participanten, deelnemers, communicatiepartners en Congrescentrum Spant! voor de medewerking.

Wilt u volgend jaar ook bij de 13e editie als bezoeker aanwezig zijn?

Save the date: donderdag 12 oktober 2023 of meldt u nu alvast aan!

Heeft u suggesties, ideeën of feedback voor volgend jaar (thema, sprekers etc.) of wil u ook als participant aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Gert van de Donk, gert@ckc-seminars.nl, of neem contact met ons op via +31(0)40-2146200.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN