Thema KCC Congres: Prioriteiten voor morgen: de balans tussen menselijke maat, technologie, kennis en capaciteit

Prioriteiten voor morgen: de balans tussen menselijke maat, technologie, kennis en capaciteit

Er wordt veel gevraagd van de klantgerichtheid en bereikbaarheid in de publieke sector. De verwachtingen worden steeds hoger en de taken veranderen sneller. Dit vraagt om een doordachte maar vooral integrale aanpak van het KCC. Een aanpak met visie en oog voor de huidige realiteit. Slimme technologieën als chatbots en AI zijn niet meer weg te denken, maar vragen ook om een kritische kijk op de eigen organisatie en processen. En er moet focus zijn op het delen van kennis. Enerzijds het ontsluiten en delen van alle benodigde informatie, zodat de klantvraag beter beantwoord kan worden. Zowel binnen als tussen organisaties. Anderzijds dient de kennis die vanuit klantcontacten wordt opgedaan beter benut te worden bij het inrichten van de eigen organisatie en processen; het KCC van uitvoerend naar aansturend!
Ook is er nog de uitdaging rondom de capaciteit: hoe kunnen KCC’s de juiste talenten blijven binden, boeien en ontwikkelen en de huidige krappe arbeidsmarkt?
Dit alles te midden van een roep om meer klantgerichtheid en menselijke maat.

Kortom, vele uitdagingen en (bijna) evenzoveel oplossingen. Alleen, wat zijn nu de eerste stappen die u kunt zetten naar een future proof KCC?

Het KCC congres is na 12 jaar uitgegroeid tot het meest succesvolle en langstlopende congres op het gebied van klant contact centra binnen de overheid en – en woningcorporatiesector. We delen visies en ervaringen, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een verbeterde dienstverlening en optimale inzet van het KCC. Hoe breng jij klantdenken in de praktijk bij jouw organisatie? Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN