Aanmelden

De 14e editie van het KCC Congres vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024.

Schrijf je in voor 31 mei 2024 en ontvang €100,- vroegboekkorting.

Na 31 mei bedraagt de deelnameprijs €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,-

Ben je niet werkzaam in de non-profit/woningcorporatie sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon.
Per organisatie (profit) mag er één persoon inschrijven. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040 2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl