Aanmelden

De deelnemersprijs bedraagt € 345,-. Indien u zich inschrijft vóór 1 juli 2022 maakt u gebruik van de vroegboekkorting! U ontvangt € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Elke tweede inschrijving (van het hetzelfde bedrijf / dezelfde instelling non-profit) ontvangt 50% korting en betaalt € 122,50! 

Ben je niet werkzaam in de non-profit/woningcorporatie sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon.
Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontmoeten, maar als het door overmacht niet kan, ligt er al een back-up plan klaar. Lees hier meer over de doorganggarantie.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040 2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN