Aanmelden

De 13e editie van het KCC Congres vindt plaats op donderdag 12 oktober 2023 in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem.

Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,-

Ben je niet werkzaam in de non-profit/woningcorporatie sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon.
Je komt niet in aanmerking voor kortingen. Per organisatie mag er één persoon inschrijven, wil je als profit organisatie met meerdere personen naar het congres komen, neem dan contact met ons op.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040 2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN