Call for Papers KCC Congres geopend tot 12 juni

Op donderdag 11 oktober vindt de 9e editie van het KCC Congres plaats. Met jaarlijks 200 deelnemers is het KCC Congres uitgegroeid tot hét congres op het gebied van klant contact centra binnen de overheid, zoals ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen en woningcorporaties.

Heeft u een inspirerende KCC praktijkcase en bent u werkzaam in de overheid of bij een woningcorporatie? 
Wij zijn op zoek naar een aantal aansprekende praktijkcases, die toepasbaar zijn op de overheidssector of bij woningcorporaties. Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Heeft u ervaringen buiten de branche, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 12 juni een suggestie in. 

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het formulier worden gehonoreerd.
  • We zijn op zoek naar innovatieve KCC praktijkcases: KCC managers/ directeuren, projectleiders of bestuurders met een visie op klantcontact en dienstverlening, werkzaam in de overheid of bij een woningcorporatie.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers.
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.

Alle voorstellen worden op inhoud, diversiteit en samenhang met de thema’s beoordeeld. Uiterlijk 21 juni hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan donderdag 11 oktober de hele dag beschikbaar bent. De praktijkcases duren 25-30 minuten.

Interesse als bezoeker? De vroegboekkorting geldt nog tot  1 augustus!
Dit jaar hebben we maximaal 200 plaatsen. Schrijf u nu in en ontvang  €50,- korting

Het KCC Congres is al 9 jaar hét platform voor klantcontactprofessionals in de overheid en woningcorporaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 11 oktober plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN