Early Bird korting

De 11e editie van het KCC Congres vindt plaats op donderdag 7 oktober 2021 in het Spant te Bussum. De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Registreer voor 1 augustus en profiteer van de early bird korting: betaal slechts € 245,- excl. BTW. Registeren kan via deze pagina.

Al 10 jaar, met jaarlijks 200 deelnemers, hèt jaarcongres voor & door KCC-, content-, internet-, portal-, developmentmanagers, ICT- en informatiemanagers, projectleiders, webmasters, hoofden, managers, wethouders en adviseurs verantwoordelijk voor organisatie, dienstverlening, communicatie, participatie, voorlichting, informatiebeleid, burgerzaken, publieke voorzieningen en e-overheid, algemeen en commercieel directeuren en adviseurs op het gebied van klant contacten. Afkomstig uit de overheidssector, zoals gemeenten, provincies, het Rijk, waterschappen, politie, brandweer, ZBO’s en belastingdienst.

U heeft op één dag meer zicht en grip op klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens het KCC Congres voeden met inspiratie ne kennis om zo ook binnen uw organisatie beter klantcontact te realiseren.

Wij bieden jou:

  • Actuele KCC ontwikkelingen zowel binnen als buiten de overheid
  • Inspirerende keynote lezingen
  • Innovatieve praktijkcases
  • Praktijkgerichte workshops
  • Uitgebreide informatiemarkt met stands
  • Netwerken en co-creëren met 200 vakgenoten

Datum en locatie
De 11 editie van het KCC Congres vindt plaats op donderdag 7 oktober a.s. in het Spant te Bussum.

Het KCC Congres is al 10 jaar een uniek congres over klantcontact, dienstverlening, communicatie en particpatie. Elk jaar komen 200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van top sprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN