Het KCC is geen Calimero, maar een cruciaal onderdeel van de overheid!

Nederland Wereldwijd (NWW) helpt als onderdeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken dagelijks klanten vanuit de hele wereld. Zowel online als via onze directe contact kanalen zoals telefoon, mail en WhatsApp. Niet alleen over de producten van het ministerie zelf, maar namens alle overheidsorganisatie die diensten beschikbaar hebben voor de Nederland in het buitenland. Dit doen we juist omdat we zien dat onze dagelijkse praktijk het beste inzicht geeft over hoe de eindgebruiker de producten en diensten van de Nederland overheid gebruikt. En we daarmee onze beleidspartners van voldoende tegengas kunnen voorzien. Maar dit gaat niet vanzelf! Want hoe positioneer je jezelf nou als KCC bij partners in- en extern? Wat werkt wel en wat werkt niet en wat is nodig in de interne organisatie om de waardevolle informatie op alle tafels te kunnen brengen?

Graag deelt Daniël Timmermans, Hoofd Nederland Wereldwijd, Ministerie van Buitenlandse Zaken, hun ervaring die zij, met vallen en opstaan, in de afgelopen jaren hebben opgedaan.

Donderdag 12 oktober a.s. vindt het KCC Congres plaats in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,- Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN