Hoe CRM je in staat stelt als KCC te werken naar de Menselijke Maat

Processen zijn bedacht met een reden en vaak zou je zonder ook niet kunnen functioneren als organisatie. Dit gaat regelmatig ten koste van de Menselijke Maat. Een begrip dat vaak wordt uitgesproken, maar waar veel organisaties moeite mee hebben om daar invulling aan te geven. Niet dat ze niet zouden willen, vaak niks liever, maar omdat het Hoe lastig te bepalen is.
Salesforce is van nature een CRM applicatie gebouwd om de klanten (lees burgers) heen. Door het creëren van klantbeeld middels slimme koppelingen tussen verschillende beschikbare applicaties en bronnen kun je iemand echt dienstbaar zijn. Niet alleen reactief, maar ook pro-actief.

Meerdere gemeentelijke KCC’s in Nederland en daarbuiten hebben dit belang ingezien en hebben de stap gemaakt. Denk hierbij aan de gemeente Tilburg, Stadskanaal, Amsterdam maar ook het sportbedrijf Rotterdam. Graag neemt Joris Jan Goos, Public Sector lokale overheid, Salesforce jullie mee in de mogelijkheden en kansen voor ieder KCC om te handelen naar de Menselijke Maat.

Donderdag 12 oktober a.s. vindt het KCC Congres plaats in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Overzicht nieuws