Hoe de virtuele agent Wout burgers en Politie verbindt

Vanuit het visiedocument Politie in Verbinding werkt de Nationale Politie aan een omnichannel contactstrategie. De website Politie.nl is hier als grootste politiebureau van Nederland een belangrijk onderdeel van. Virtueel agent Wout is nu meer dan een jaar live op deze pagina en voert op dit moment zo’n 1000 gesprekken per dag.

Caspar Doing, Product Owner, Politie.nl en virtueel agent Wout laat aan de hand van pakkende voorbeelden uit de samenleving zien hoe deze chatbot past in het veranderende landschap van politiecontact, maar ook waarom er dag en nacht altijd collega’s van Wout klaar zullen staan om live chat contact over te pakken vanuit de Regionale Contactcentra.

Donderdag 12 oktober a.s. vindt het KCC Congres plaats in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Overzicht nieuws