Naar één digitale entree voor alle overheidsdiensten?

Slimmer, sneller en beter: dat zijn de universele doelen op het terrein van de dienstverlening. In Denemarken en Estland hebben ze dat goed begrepen. Daar hebben ze een digitale entree voor alle overheidsdiensten. Mensen zijn tevreden en weten de weg binnen de digitale overheid. Zou dat ook in Nederland kunnen? In het fieldlab dienstverlening dat VNG en VDP eind september organiseren, onderzoeken we dat. Tijdens het KCC congres op 11 oktober presenteert Jan Fraanje resultaten en perspectief.

Als overheidsmanager werkt Jan Fraanje aan realisering van een slagvaardige, innovatieve overheid. Een overheid die werkt aan kwaliteit. Een overheid die gewaardeerd en gerespecteerd wordt door de burger. Een overheid die opereert als één overheid: dienstbaar, open, effectief en gericht op kwaliteit. Om dat te bereiken zijn we sinds 2017 aan de gang met ‘Samen organiseren’. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) legt samen met de koepels een stevige basis onder de samenwerking tussen gemeenten. Er moet een ‘Common Ground’ ontstaan als basis voor een perfecte dienstverlening.
Via ‘hackathons’ en ‘fieldlabs’ streven we naar innovatie en versnelling: ‘agile’, modulair en kort-cyclisch ontwikkelen op basis van een robuuste infrastructuur, gaat ons verder brengen.

Ook deelnemen aan het KCC Congres? Via mediapartners, brancheorganisaties en partners van het congres ontvangt u € 50,- korting! Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Het KCC Congres is al 9 jaar hét platform voor klantcontactprofessionals in de overheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 11 oktober plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN