Keynote sprekers KCC Congres

Op donderdag 13 oktober vindt de 12e editie van het KCC Congres plaats. Dit jaar staat het KCC Congres in het teken van Prioriteiten voor morgen: de balans tussen menselijke maat, technologie, kennis en capaciteit. Er wordt veel gevraagd van de klantgerichtheid en bereikbaarheid in de publieke sector. De verwachtingen worden steeds hoger en de taken veranderen sneller. Dit vraagt om een doordachte maar vooral integrale aanpak van het KCC. Een aanpak met visie en oog voor de huidige realiteit.

Inspirerende keynotes

Dagvoorzitter
Joost van der Wal, Spreker & (Bestuurs)Adviseur in het publieke domein, Domeinregisseur Publieke Dienstverlening a.i. bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Van KCC naar Expertisecentrum
Klantcontactcentra in de publieke sector today: we doen de goede dingen en pakken de juiste ontwikkelingen aan. Maar…. maar missen twee cruciale zaken:

  • Wat doen we met het personeelstekort, dat morgen nog niet voorbij is
  • Wat doen we met al die klantcontacten om de relatie inwoner – overheid te herstellen/verbeteren, het vertrouwen te vergroten.

Jorinde ter Mors, Directeur Publiekszaken en Dienstverlening, Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP)

De klant in het digitale tijdperk: de uitdagingen voor de publieke sector

  • High tech, human touch: de spanning tussen digitaal en menselijk
  • Duurzame relaties: Betrokken organisaties, betrokken klanten/burgers
  • Specifieke uitdagingen voor publieke dienstverleners: de privacy paradox
  • Nieuwe eisen aan leiderschap in digitale transformatie

Dr. Harald Pol, Oprichter en directeur Institute for Service Leadership, partner bij The Customer Connection en werkzaam bij Hogeschool Utrecht als Associate Lector Marketing & Customer Experience

Hoe sla je de brug tussen menselijke en digitale dienstverlening? Onderzoeksresultaten “Publieke dienstverlening in digitale transitie”
Recent heeft de Hogeschool Utrecht het 2 jarig onderzoeksprogramma ‘Publieke dienstverlening in digitale transitie’ afgerond. Een uitvoerig onderzoek onder diverse publieke dienstverleners zoals uitvoeringsorganisaties, gemeentes, ministeries, en hun klanten.

Dies Weijschedé, onderzoeker Marketing & Customer Experience, Hogeschool Utrecht
Jeroen van Grondelle, Digital onderzoeker Hogeschool Utrecht en innovator, consultant, lecturer, Jeroen van Grondelle Digital Ecosystems

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN