Klantcontact? Dienstverlening, communicatie en participatie!

Overheidsorganisaties zijn volop bezig met het op orde brengen van klantcontact. We zien een ontwikkeling richting pro-actief klantcontact, het aanbrengen van meer sturing en datagedreven werken. De samenwerking of zelfs integratie met de afdelingen dienstverlening, communicatie en participatie is daarbij onontbeerlijk. Initiatieven rondom burgerparticipatie en ‘van buiten naar binnen’ werken worden steeds meer gesteund. Hoe geven we handen en voeten aan deze veranderingen? Wat doen we om de klantervaring te verbeteren? Hoe laten we afdelingen samenwerken of integreren? Welke keuzes maken we in het doorontwikkelen van het KCC en e-dienstverlening? Ontdek het tijdens de 9e editie van het KCC Congres op 11 oktober in het Spant te Bussum!

Plenair programma
Over trollen en fietstunnels
Renata Verloop, Initiatiefnemer en Hoofdredacteur van Overheid in Contact, helpt organisaties in de publieke sector met het vernieuwen en anders inrichten van hun communicatie
Naar één digitale entree voor alle overheidsdiensten?
Jan Fraanje, Directeur, Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP)
Voor en met de stad!
Mohamed el Achkar, Directeur Publiekszaken en CCO, Gemeente Den Haag
Klantcontact op de apenrots – Hoe verleiden we burger en collega in een veranderende omgeving
Patrick van Veen, Gedragsbioloog en Directeur, Apemanagement

Tijdens de praktijkcases en parallelsessies delen o.a. bibliotheek Rotterdam, gemeente Amersfoort, Vught, Heerenveen en Zeewolde hun ervaringen. Verder staan de volgende onderwerpen centraal: integratie tussen communicatie en KCC, newsrooms, profielen en persona’s, klantenprocessen, weboptimalisatie en webcare.

Tot 1 augustus ontvangt u nog € 50,- vroegboekkorting. Elke tweede inschrijving ontvangt 50% korting en betaalt € 122,50.* LET OP: er zijn dit jaar slechts 200 plaatsen.
* Geldt niet voor profit organisaties, zij betalen € 695,- p.p.

Het KCC Congres is al 9 jaar hét platform voor klantcontactprofessionals in de overheid en woningcorporaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 11 oktober plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN