Terugblik 9e editie KCC Congres: Klantcontact? Dienstverlening, communicatie en participatie!

CKC Seminars kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het KCC Congres in Bussum. Na 9 edities, betrokken partners, inspirerende sprekers en nieuwsgierige bezoekers is dit nog steeds hèt platform voor de KCC professional! Wij bedanken alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Noteer alvast de nieuwe datum in de agenda: donderdag 3 oktober 2019.

Impressie
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een sfeerimpressie van deze editie van het KCC Congres:

Ideeën of suggesties?
Heeft u suggesties voor het programma 2019, qua thema’s of (praktijk)sprekers óf wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars: jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Congreskalender CKC Seminars
Interesse in andere (overheids) congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het KCC Congres is al 9 jaar hét platform voor klantcontactprofessionals in de overheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN