ContactCentrum PZH, belangrijke schakel in de Newsroom

De provincie Zuid-Holland werkt sinds een aantal jaren met een Newsroom. Woordvoerders, online specialisten, media-analisten, webcare en medewerkers van het ContactCentrum hebben nauw contact over wat er speelt in de buitenwereld. Doel daarvan is gelijke communicatie via de kanalen, snel anticiperen, voor een goede dienstverlening en dialoog. We nemen je graag mee door een aantal aansprekende voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. Of het nou gaat om ganzen, stikstof, omgekeerde vlaggen of ons maaibeleid. En we delen onze do’s en don’ts: wat werkte wel en niet? De Newsroom is ook de plek waar we kunnen reflecteren en leren van de gedane ervaringen, wat is goed gegaan, wat kan beter? #elkedagbeter.
Ook richtten wij het Landelijk Newsroom Netwerk op, voor iedereen bij de overheid die meer wil weten van of kennis wil delen over Newsrooms.

Marieke van Buijtene, Senior Informatiespecialist, Provincie Zuid-Holland
Elisabeth Liveriero Lavelli, Coördinator Informatie en Contactcentrum, Provincie Zuid-Holland

Het KCC Congres is al 12 jaar een uniek congres over Klantcontact, Dienstverlening, Communicatie en Participatie. Elk jaar komen er 150 bezoekers bijeen voor inspirerende visies van topsprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen binnen de overheid; van gemeente, waterschap, ministerie, provincie, veiligheidsregio, ZBO, politie en woningcorporatie alsmede het zorg en onderwijs.

Registreer je nu en betaal slechts €345,- excl. BTW per persoon elke tweede inschrijving (van het hetzelfde bedrijf / dezelfde instelling non-profit) ontvangt 50% korting en betaalt € 172,50! Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN