Dagvoorzitter Joost van der Wal

Op donderdag 13 oktober 2022 vindt de 12e editie van het KCC Congres plaats. U heeft op één dag meer zicht en grip op klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens het KCC Congres voeden met inspiratie ne kennis om zo ook binnen uw organisatie beter klantcontact te realiseren.

De dagvoorzitter is Joost van der Wal, Spreker & (Bestuurs)Adviseur in het publieke domein, Domeinregisseur Publieke Dienstverlening a.i. bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Joost van der Wal werkt al 15 jaar voor de (gemeentelijke) overheid als manager en adviseur in verschillende lagen van organisaties.  Hij combineert zijn fascinatie voor spreken en zijn kennis vanuit de overheid, in zijn rol als dagvoorzitter. Met als doel om de verbinding te zoeken met het publiek en datgene wat er op het podium gebeurt.

Save the date: donderdag 13 oktober. Schrijf je in voor a.s. vrijdag 15 juli en profiteer van de vroegboekkorting van €100,-. U betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Elke tweede inschrijving (van het hetzelfde bedrijf / dezelfde instelling non-profit) ontvangt 50% korting en betaalt € 122,50! Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN