De digital Decade: versnelling in digitale dienstverlening

Digitale dienstverlening waarin de inwoner controle heeft over haar eigen data? Waar je als gemeente nieuwe technologie snel en effectief kan implementeren? Europa helpt. De afgelopen jaren heeft de Europese Commissie de stip op de horizon gezet rondom de digitale transformatie; de ‘digital decade’.

In een inspirerend en prikkelend verhaal nemen Sophie van Velzen, Coördinerend strategisch Adviseur Digitalisering Europa, VNG en Jonas Onland, Programmaleider Digitalisering en Europa, VNG je mee wat het effect op jou als inwoner en KCC gaat hebben. 

Het KCC congres is na 13 jaar uitgegroeid tot het meest succesvolle en langstlopende congres op het gebied van klant contact centra binnen de overheid- en woningcorporatiesector.

Donderdag 12 oktober a.s. vindt het KCC Congres plaats in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,- Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN