De menselijke factor in (digitaal) klantcontact

Overheidsorganisaties zijn volop bezig met de verdergaande professionalisering rondom klantcontact, dienstverlening, communicatie en participatie. Hoe geven we handen en voeten aan deze veranderingen? Welke keuzes maken we in het doorontwikkelen van e-dienstverlening? Wat doen we om de klantervaring te verbeteren? Hoe bewaak je het menselijk contact in een digitaliserende samenleving? En wat betekent dat voor het geluk van medewerkers? Ontdek het tijdens de 10e editie van het KCC Congres op 8 oktober in het Spant te Bussum!

Plenair programma

– Hoe bewaak je het menselijk contact in een digitaliserende samenleving?
Renata Verloop helpt organisaties in de publieke sector met het vernieuwen en anders inrichten van hun communicatie en is oprichter en hoofdredacteur van het platform Overheid in contact
Is klantcontact nog mensenwerk?
Johan de Jager, Gemeentesecretaris, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en verbonden aan De Organisatie Coach
Transformatie naar een klantgerichte organisatie
Sydney Brouwer, spreker en specialist op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving
Klantcontact professionals maken klanten gelukkig. Maar hoe word je zélf gelukkig?
Patrick van Hees, schrijver, spreker en coach over geluk

Tijdens de praktijkcases en workshops staan o.a. de volgende onderwerpen centraal: klantenprocessen, chatbots, beeldbrieven, inclusie, KCS.

Tot 1 augustus ontvangt u nog € 50,- vroegboekkorting. Elke tweede inschrijving ontvangt 50% korting en betaalt € 122,50.* LET OP: er zijn dit jaar slechts 200 plaatsen.
* Geldt niet voor profit organisaties, zij betalen € 695,- p.p.

Het KCC Congres is al 10 jaar hét platform voor klantcontact, dienstverlening, communicatie en particpatie in overheidsorganisaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 8 oktober plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN