Hoe bewaak je het menselijke contact in een digitaliserende samenleving?

Digitalisering biedt kansen voor écht persoonlijk contact met de overheid, zegt Renata Verloop. Maar dan moet je wel een duidelijke visie hebben op hoe dat contact er uit moet zien. Weten hoe je digitaal contact heel persoonlijk kunt maken. En hoe je persoonlijk contact prima digitaal kunt ondersteunen.
Renata laat in haar keynote op 8 oktober zien hoe de digitale overheid toegankelijk kan zijn voor iedereen: ook voor de mensen die digitaal wat minder vaardig zijn. Wat data vertellen over mensen en waarom je er dus zo voorzichtig mee moet zijn. Welke rol kunstmatige intelligentie nu al speelt en hoe zich dat ontwikkelt. En hoe overheid en burgers elkaar steeds meer online opzoeken en vinden.

Renata Verloop (www.renataverloop.nl) helpt managers en bestuurders van publieke organisaties met het bouwen en onderhouden van een goed contact tussen hun organisatie en de samenleving. Haar vertrekpunt is communicatie, maar dan nadrukkelijk in relatie met dienstverlening en participatie. Vanaf september 2017 verkent zij dit thema met professionals vanuit verschillende invalshoeken via het platform Overheid in contact (www.overheidincontact.nl).

Naast Renata zullen ook Johan de Jager  (Gemeentesecretaris, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en verbonden aan De Organisatie Coach),  Sydney Brouwer (spreker en specialist op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving) en Patrick van Hees (Founding Partner, CHAP Happiness Instititute en Nederland’s populairste spreker over geluk) een bijdrage aan het plenaire programma leveren.

Klik hier voor een volledig programmaoverzicht.

Ook deelnemen aan het KCC Congres? De deelnameprijs bedraagt € 295,- (non-profit).  Elke tweede inschrijving ontvangt 50% korting en betaalt € 147,50.
* Geldt niet voor profit organisaties, zij betalen € 695,- p.p.

Het KCC Congres is al 10 jaar hét platform voor klantcontact, dienstverlening, communicatie en particpatie in overheidsorganisaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 8 oktober plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.kcc-congres.nl

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN