Keynotes KCC congres bekend!

Op donderdag 7 oktober 2021 vindt het KCC congres plaats. Dit jaar is het thema ‘Vóórbij het KCC?! Zet nu de stap naar een klantgerichte, vraaggerichte en mensgerichte overheid’. De volgende keynote sprekers geven inspiratie:

 • Ben je een nummertje of voel je je geholpen?
  Dagvoorzitter Joost van der Wal, spreker & (bestuurs)Adviseur in het publiek domein en strategisch adviseur Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
 • Op welk deel van het schaakbord speelt een KCC eigenlijk?
  Jaap Peters, Managementgoeroe, Auteur van o.a. ‘Rijnlands Organiseren’, ‘Het Rijnland Praktijkboekje’ en de bestsellers ‘Intensieve menshouderij’ en ‘Nieuw Europees Organiseren’, en organisatieactivist, DeLimes organisatie-her-ontwikkeling
 • Human2Human: zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn voor klanten
  Daniëlle de Jonge, Klantrelatie-expert en auteur van ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’, ‘Verleid de klant’ en ‘Extreem klantgericht’
 • Met afstand de beste manier van werken, ook voor het KCC?
  Arjen Banach is Organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker over werken en leidinggeven op afstand, verandering, innovatie, leiderschap en werkgeluk. Met zijn boeken Organisatievibe & Remote Leiderschap en podcast ‘Toekomst van Werk’ geeft hij een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur.

Het volledige programma volgt a.s. maandag, en zal onder andere aangevuld worden met een plenaire dialoog, verschillende praktijksessies en twee interactieve sessies. Hou de website in de gaten voor updates. Bekijk hier alvast alle sprekers.

Zorgeloos inschrijven
Schrijf je nu zorgeloos in! Je betaalt slecht € 345,- excl. BTW (non-profit/woningcorporatie). De tweede en derde persoon van dezelfde organisatie (non-profit/woningcorporatie) kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 172,50. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Het KCC Congres is al 11 jaar een uniek congres over Klantcontact, Dienstverlening, Communicatie en Participatie. Elk jaar komen 150-200 bezoekers bijeen voor inspirerende bijdragen van topsprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen binnen de overheid, van gemeente, waterschap, ministerie, veiligheidsregio, ZBO’s, politie en woningcorporaties tot aanverwant het zorg- en onderwijsdomein.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN