Maar niet zonder ons

Het vertrouwen in de overheid is historisch laag. Dus wordt in Den Haag naarstig gezocht naar manieren om dat vertrouwen te herstellen. KCC’s hebben in alle scenario’s een sleutelrol, alhoewel er vooral over hen wordt gesproken in plaats van met de mensen in de KCC’s. Om echt een responsieve overheid te worden, zal het KCC zich als strategische gesprekspartner wat assertiever moeten opstellen. Zowel binnen de eigen organisatie, alsook daarbuiten richting andere overheden en de rijksoverheid. Otto Thors, Adviseur, Spreker, Podcast- host De Publieke Ruimte, schetst dit speelveld en zet je aan het denken over constructief ambtelijke activisme.

Biografie
Otto Thors is een veelzijdig dagvoorzitter met veel ervaring op het gebied van digitalisering en dienstverlening. Hij was hoofdredacteur van het goed gewaardeerde magazine inGovernment en presenteert de populaire podcast De Publieke Ruimte. Ook tijdens deze editie van het KCC Congres zal Otto je weer uitdagen op een prettige, prikkelende manier om anders te denken dan normaal, sneller te handelen dan gewend en los te laten wanneer het moet.

Donderdag 12 oktober a.s. vindt het KCC Congres plaats in Burgers’ Zoo Safari Meeting Centre te Arnhem. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting registreren en betaalt slechts € 197,50,- Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN