Robotisering in de dienstverlening: de virtuele assistent van de overheid is de toekomst. Die toekomst is nu!

We moeten als overheid de inwoner beter begrijpen en de inwoner ons. Om daarbij te helpen wordt virtuele assistent Gem samen ontwikkeld. Gem is een open source samenwerkingsplatform om de digitale dialoog tussen inwoner en overheid beter te maken. Gemeenten leveren inhoud en context en door machine learning wordt Gem steeds slimmer. Door verbeteringen in de dialoog en gezamenlijke content te bundelen hoeven gemeenten niet steeds zelf het wiel uit te vinden. De kracht van Gem is de samenwerking op betere dienstverlening.

Wat deelnemers kunnen verwachten: In de presentatie wordt belicht hoe samenwerking tussen gemeenten de dienstverlening verbetert. De agile aanpak van deze open innovatie met Gem zorgt dat de gemeenten wensen op functionaliteiten als producten kunnen inbrengen die vervolgens door alle deelnemers gebruikt kunnen worden. De ingebrachte content in combinatie met nieuwe innovatieve functionaliteit zorgt ervoor dat de dienstverlening bij de samenwerkende gemeenten een boost krijgt. Innovatie met Gem is een continuüm en een belangrijke value propositie voor gemeenten. De virtuele assistent laat nu al mooie resultaten zien in het begrijpen van de inwoner en resultaten op de afhandeling. Met de presentatie wordt een doorkijk gegeven hoe de inwoner beter geholpen wordt met Gem.

Harvey van der Meer, Productowner Gem, Gemeente Tilburg
Jurgen Bomas, opschaling Gem, Gemeente Utrecht

Het KCC Congres is al 12 jaar een uniek congres over Klantcontact, Dienstverlening, Communicatie en Participatie. Elk jaar komen er 150 bezoekers bijeen voor inspirerende visies van topsprekers en het uitwisselen van praktijkervaringen binnen de overheid; van gemeente, waterschap, ministerie, provincie, veiligheidsregio, ZBO, politie en woningcorporatie alsmede het zorg en onderwijs.

Registreer je nu en betaal slechts €345,- excl. BTW per persoon elke tweede inschrijving (van het hetzelfde bedrijf / dezelfde instelling non-profit) ontvangt 50% korting en betaalt € 172,50! Klik hier voor meer informatie en registratie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het KCC Congres en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN